24 Ιανουαρίου 2023

Γυρίστε τον κόσμο όλο μέσα σε ένα Βαν, κάντε εναλλακτικές διακοπές

Κάποτε στα φοιτητικά μου χρόνια γύρισα όλη την χώρα μέσα σε ένα άσπρο Reno chiamade το οποίο ουκ ολίγες φορές χρησιμοποίησα για την νυχτερινή μου διαμονή σε αγρούς, εθνικές οδούς και αστικά κέντρα !

Πολλοί από εμάς Παρόλου την πανδημία που βρίσκετε με δυναμική παρουσία, έχουμε είδη ξεκινήσει να οργανώνουμε τις μελλοντικές μας διακοπές. Τι θα λέγατε αν αυτή την φορά σας προτείνω εντελώς αντισυμβατικές διακοπές, να γυρίζεται τον κόσμο όλο μέσα σε ένα βαν ! Κάποτε στα φοιτητικά μου χρόνια γύρισα όλη την χώρα μέσα σε ένα άσπρο Reno chiamade το οποίο ουκ ολίγες φορές χρησιμοποίησα για την νυχτερινή μου διαμονή σε αγρούς, εθνικές οδούς και αστικά κέντρα !
Οι τροχήλατες διακοπές δεν είναι θέμα οικονομίας, αλλά θέμα φιλοσοφίας ! Η Ελευθερία που δίνεται στον εξορμητή είναι μοναδική. Μπορεί να ταξιδέψει όπου θέλει αποφασίζοντας το τελευταία στιγμή, χωρίς να χρειάζεται περεταίρω οργάνωση πραγμάτων όπως η τακτοποίηση της διαμονής. Η διακοπές αυτές υπάρχουν στην Αμερική και την Ευρώπη από τις απαρχές της αυτοκίνησης με πολύ μεγάλο αριθμό υποστηρικτών. Φυσικά τέτοιου είδους διακοπές αποτελούν τον παράδεισο για τους λάτρεις του κάμπινγκ και της υπαίθρου.
Βέβαια στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε οι διακοπές με ένα βαν δίνουν και μία μεγάλη υγειονομική ασφάλεια. Ο <<τουρίστας>> κουβαλάει ουσιαστικά το σπίτι μαζί του, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιεί κοινόχρηστους χώρους. Τέλος οι συνύπαρξη σε χώρους με άλλους εναλλακτικούς τουρίστες αποτελεί μοναδική εμπειρία που πρέπει να την ζήσετε!

    Related articles

    Όμορφα και μοναδικά Εξωκλήσια στην Ελληνική ύπαιθρο

    Το ποιο αξιοσημείωτο είναι ότι οι ναοί αυτοί συντηρούνται από τους καθημερινούς ανθρώπους και μάλιστα σε καθημερνή βάση ανάβονται τα κανδήλια σε σε πολλούς από αυτούς σε όλη την χώρα (Στην φωτογραφία το εξωκλήσι του Αγίου Διονυσίου στους πρόποδες του Ολύμπου, Λιτόχωρο Πιερίας) !

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *