24 Ιουνίου 2022

Κολόνια Λεμόνι, μία κολόνια εποχής

Το άρωμα Λεμόνι είναι ένα διαχρονικό προϊόν που μεσουράνησε στην Ελλάδα του 20 αιώνα και συνεχίζει έως σήμερα, προσφέροντας μας εμπειρίες από μία άλλη εποχή !

  Όσοι είναι μεγαλύτεροι θυμούνται στα παιδικά τους χρόνια την κολόνια λεμόνι, ένα απαραίτητο αγαθό στην Ελληνική οικία των προηγούμενων δεκαετιών. Χρησιμοποιούταν στα σπίτια για πολλούς σκοπούς, από των αρωματισμό των ενοίκων, τον καθαρισμό σημαντικών αντικειμένων, την χρήση του για καλλωπισμό των μαλλιών και των αρωματισμό των επισκεπτών. Επίσης μεγάλη χρήση του εν λόγο αρώματος κάνει και η ορθόδοξη εκκλησία.
  Σήμερα παρόλο που έχουμε μπει στον 21 αιώνα όπου υπάρχει αφθονία περίπλοκων αρωμάτων η κολόνια λεμόνι φαίνεται να κρατάει καλά στην ελληνική κοινωνία με πελατολόγιο που έστω και ως vintage επεκτείνεται στις νεαρότερες ηλικίες. Το άρωμα Λεμόνι είναι ένα διαχρονικό προϊόν που μεσουράνησε στην Ελλάδα του 20 αιώνα και συνεχίζει έως σήμερα, προσφέροντας μας εμπειρίες από μία άλλη εποχή !

  Related articles

  Κως ένας από τους αρχαιότερους τουριστικούς προορισμούς

  Το νησί της Κω αποτελεί σήμερα έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο με μία πολύ μεγάλη και συνεχώς αναπτυσσόμενη τουριστική βιομηχανία. Η Κως δέχεται κάθε χρόνο έναν πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών που ξεπερνάει ακόμη και το ένα εκατομμύριο αφίξεων πράγμα που την κατατατάσσει πολύ υψηλά στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.