27 Σεπτεμβρίου 2022

Κολόνια Λεμόνι, μία κολόνια εποχής

Το άρωμα Λεμόνι είναι ένα διαχρονικό προϊόν που μεσουράνησε στην Ελλάδα του 20 αιώνα και συνεχίζει έως σήμερα, προσφέροντας μας εμπειρίες από μία άλλη εποχή !

  Όσοι είναι μεγαλύτεροι θυμούνται στα παιδικά τους χρόνια την κολόνια λεμόνι, ένα απαραίτητο αγαθό στην Ελληνική οικία των προηγούμενων δεκαετιών. Χρησιμοποιούταν στα σπίτια για πολλούς σκοπούς, από των αρωματισμό των ενοίκων, τον καθαρισμό σημαντικών αντικειμένων, την χρήση του για καλλωπισμό των μαλλιών και των αρωματισμό των επισκεπτών. Επίσης μεγάλη χρήση του εν λόγο αρώματος κάνει και η ορθόδοξη εκκλησία.
  Σήμερα παρόλο που έχουμε μπει στον 21 αιώνα όπου υπάρχει αφθονία περίπλοκων αρωμάτων η κολόνια λεμόνι φαίνεται να κρατάει καλά στην ελληνική κοινωνία με πελατολόγιο που έστω και ως vintage επεκτείνεται στις νεαρότερες ηλικίες. Το άρωμα Λεμόνι είναι ένα διαχρονικό προϊόν που μεσουράνησε στην Ελλάδα του 20 αιώνα και συνεχίζει έως σήμερα, προσφέροντας μας εμπειρίες από μία άλλη εποχή !

  Related articles

  Δον Κιχώτης, ο ευφάνταστος ευπατρίδης

  Το έργο είναι η εξιστόρηση των περιπετειών ενός αγρότη του Αλόνσο Κιχάδα, ο οποίος εμπνευσμένος από τα πολλά βιβλία που έχει διαβάσει για τον ιπποτισμό πιστεύει ότι και ο ίδιος είναι Ιππότης !

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.