24 Ιανουαρίου 2023

Mimi Santeva, τα λουλούδια πάλι θα ανθίζουν

Ο επισκέπτης όταν βρεθεί στον χώρο αυτό θα μείνει εντυπωσιασμένος από τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες αλλά και τους πίνακες ζωγραφικής που συνυπάρχουν στον χώρο !

Στην όμορφη πόλη της Κω και συγκεκριμένα στην Ελευθερίου Βενιζέλου 38, διατηρεί την μικρή αλλά πλούσια σε δημιουργίες και έργα γκαλερί η νέα και ταλαντούχα δημιουργός Mimi Santeva ! Ο επισκέπτης όταν βρεθεί στον χώρο αυτό θα μείνει εντυπωσιασμένος από τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες αλλά και τους πίνακες ζωγραφικής που συνυπάρχουν στον χώρο ! Εμείς γνωρίσαμε την καλλιτέχνη και μας μίλησε για το έργο και την ζωής της.

 • Πότε ξεκινήσατε να ζωγραφίζεται και να δημιουργείται ;
  Τα πρώτα μου βήματα στην ζωγραφική τα έκανα από πολύ μικρό παιδί, είχα μεγάλη έφεση σε αυτήν, ζωγραφίζα ακόμα και τα παιδικά μου ρούχα ! Μάλιστα το πρώτο βραβείο ζωγραφικής το πήρα σε έναν μεγάλο διαγωνισμό που οργανώθηκε από την κόρη του Ζίβκοβ, Λιουτμίλα Ζίβκοβα και ο τίτλος του έργου ήταν φθινοπωρινό δάσος !
 • Μιλήστε μας σχετικά με το έργο σας και τι ακριβώς εκπροσωπεί ;
  Ακολουθώ κυρίως τον Ιμπρεσιονισμό, τα έργα μου χαρακτηρίζονται από τα έντονα χρώματα και το μοντέρνο, ζωγραφίζω τοπία βάζοντας μέσα το δικό μου μήνυμα !
 • Ποια η ανταπόκριση του κοινού στο έργο σας ;
  Ο κόσμος αγαπάει τα έργα μου, πολλές φορές μου έχουν πει ότι αντλούν από αυτά θετική ενέργεια !
 • Ποιο από τα έργα σας θεωρείται ότι είναι το ωραιότερο ;
  Είναι ο πίνακας με το όνομα << Ανθισμένο Πάρκο>>, ο οποίος περνάει ξεκάθαρα το μήνυμα ΄΄I am still alive΄΄ ! Ρίχνοντας την πρώτη ματιά σου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση, στην αρχή βλέπεις ένα ανθισμένο πάρκο αλλά στην συνέχεια αν λάβεις το μήνυμα βλέπεις ότι πρόκειται για την περιπέτεια και τις δυσκολίες της ζωής ενός ανθρώπου που έχει φτάσει μέχρι το Burn out, όμως με δύναμη ψυχής μπορεί να τα καταφέρει και να συνεχίσει την ζωή του και τα λουλούδια πάλι να ανθίσουν !
Mimi Santeva
Η gallery !

  Related articles

  Παραδοσιακά καφενεία, κοινωνικά κέντρα των Ελληνικών χωριών και των Ελληνικών νήσων

  Αποτέλεσαν και αποτελούν το κοινωνικό κέντρο στο οποίο οι θαμώνες ασκούν από επιχειρηματικές δραστηριότητες, μέχρι αγοραπωλησίες και εμπορικές πράξεις αλλά παράλληλα είναι κέντρα πολιτικού και κάθε φύσεως διαλόγου !

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *